Interview: De Dødelige

by Foss

Hvem består De Dødelige af?
De Dødelige er Andreas Ringblom og Ulrik Schultz.

Hvor finder i inspiration?
Radioerne er fyldte med sange, som alle hylder de samme polerede temaer: hvorfor forlod du mig, jeg burde havde opført mig bedre, giv mig en chance mere osv. Med vores egne ord så er vi i højere grad inspireret af kærlighedens black box. Vimener at kærlighed nuancerer sig langt bredere end til blot skuffelse og savn, men bevæger sig over en gråtoneskala med plads til både forelskelse og overgivelse, med udmærket plads til koncepter som tvivl, jalouxi, selvdestruktion, indifferens og selvhad. Dette billede er grundstenen på vores EP – at forklare kærlighed, som den universelle både altovervindende og altødelæggende kraft.

Musikalsk kommer alt dette til udtryk i 3 tunge popproduktioner, inspireret af en stil som allerede har vundet stor popularitet i udlandet, men som endnu ikke rigtig har slået igennem herhjemme iblandt danske kunstnere.

Sig det?
Er vores første single, som handler om det magiske øjeblik øjeblik hvor man ved, at man er forelsket. Det perfekte øjeblik hvor selv hendes imperfektioner, utilstrækkeligheder og ’hendes ar’ giver én lyst til at blive ved. Samtidig handler sangen også om, hvordan denne forblændelse også indeholder en manipulerende karakter, som kan forråde selv den viseste konge.

Og hvordan ser fremtiden så ud?
Vi vil med nogle ugers mellemrum udgive de 3 singler, hvor ”Sig det” er den første single. Vi regner med, at sende vores 2. single ud ’Når vi falder frit’ inden for de næste 2 uger.

De Dødelige – Sig Det (download)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.